Kartbroers Yort en Ties van Wijk zorgden voor opwinding in de kartwereld met hun recente overstap naar het prestigieuze Bouvin Power Racing Team. Midden in het kartseizoen hebben ze besloten om de uitdaging aan te gaan en zich aan te sluiten bij dit nieuwe team, dat bekend staat om zijn professionele aanpak en uitstekende faciliteiten.

Met een gedeelde passie voor snelheid en competitie hebben Yort (19) en Ties (14) altijd al grote ambities gehad in de kartwereld. Ze zijn vastberaden om nog verder te groeien en te schitteren op de internationale kartcircuits. De overstap naar het Bouvin Power Racing Team biedt hen de mogelijkheid om hun talenten naar een hoger niveau te tillen en zich te meten met de beste coureurs van hun leeftijd.

Hun eerste uitdaging als onderdeel van het nieuwe team is deelname aan de BNL Round 2, Karting Des Fagnes, die plaatsvindt van 30 juni tot 2 juli. Dit evenement belooft een spektakel van snelheid, behendigheid en adrenaline, waarbij Yort en Ties hun vaardigheden tot het uiterste zullen pushen. Met hun nieuwe groene racepakken zijn ze klaar om op te vallen en hun nieuwe team trots te vertegenwoordigen op het circuit.

Als lokale helden uit Hoenzadriel zijn Yort en Ties op zoek naar sponsors om hen te ondersteunen in hun streven naar succes. Met jouw hulp kunnen ze zich volledig richten op hun training en deelname aan wedstrijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over financiële beperkingen. In ruil voor de sponsoring bieden ze verschillende voordelen, zoals zichtbaarheid van bedrijfslogo op hun kart en teamkleding, exposure op sociale mediakanalen en speciale uitnodigingen voor races en evenementen.

Yort en Ties zijn klaar om de kartwereld te veroveren en ze hebben jouw steun nodig om hun dromen waar te maken. Volg de avonturen van Yort en Ties van Wijk terwijl ze hun weg naar succes racen en laat je inspireren door hun vastberadenheid en passie voor de sport.