Dat was het dan. Niet geëindigd zoals ik gehoopt had, maar desondanks een fantastische week achter de rug. Wat een ervaring, wat een indrukken, wat een baan en prachtige races! Hoewel de teleurstelling nog voelbaar is, zal ik de komende tijd zeker nog nagenieten van alles.

Mijn kwalificatie was moeilijk, dat had beter gekund. Vervolgens was het geluk ook niet erg aan mijn zijde, met om te beginnen een collega karter die over mijn kart reed, waardoor ik de eerste heat niet kon uitrijden en virtueel dus helemaal achteraan stond. Ik heb onwijs mijn best gedaan om iedere volgende heat te laten zien dat ik kon inhalen. In de prefinale van P22 naar P12 gereden, maar een klikbumper maakte dat het over en uit was.

Ik zal komende seizoen samen met het Bouvin Power Racing Team opnieuw in de juniorenklasse rijden en mijn best doen weer vooraan te rijden.

Dankjewel aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat ik hier kon rijden met speciale dank aan mijn monteur Christophe Raymakers.

Foto’s: Hello Foto Motorsport Photos